Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Kjøkken - Interiør - Design

Om oss

Kaupang Møbler as er en håndverksbasert møbelprodusent som ble etablert i november 2002, som ble godkjent mesterbedrift i 2005. Bedriften er lokalisert på Koppang i Østerdalens dype skoger. Østerdalen er kjent for sitt skogbruk og sine gamle håndverkstradisjoner, som er verdier vi ønsker å bygge videre på for å kunne fullføre tanken om å føre råvare fra virke og helt frem til det ferdige produkt innen kommunens grenser.

Bedriften består i dag av 8 ansatte som innehar god faglig kompetanse. Vi står klare til å hjelpe deg som kunde med gode råd, ideer og løsninger etter dine behov.

Alle produkter lages til den enkelte kunde og ukurante mål og spesielle ønsker for design er ikke noe problem.

Hovedfokus i produktspekteret ligger på kjøkkeninnredninger som utgjør den økonomiske tyngden for firmaet, samt tradisjonelle hytte-/bondemøbler.

En investering av CNC - fres i 2004 gjør at vi kan ta på oss større interiør oppdrag for byggebransjen som skal kjøre serieproduksjon av f.eks dører, skrog eller hyller.

Alle produkter kan leveres med forskjellig type overflatebehandling som syreherdende lakk og maling, olje, beis, syrebeis.
Vi kan også ordne med håndmalte motiver til møbler.

Kjøkken og baderomsinnredinger kan leveres ferdig montert med alt tilbehør, som oppvaskkummer og hvitevarer.
I tillegg til vanlige møbler tar vi også på oss større interiøroppdrag for byggebransjen.

Ta kontakt med oss og få et tilbud. Vi ser fram til å samarbeide med deg

Share on Facebook

Logg inn